Overslaan en naar de inhoud gaan
Teamleden

Graag willen wij ons team voorstellen! Dit team is zorgvuldig samengesteld en heeft een grote bijdrage geleverd aan het tot stand komen van Carptwenty. Zo hebben we heel wat tijd samen gewerkt aan de inrichting en onderhoud van dit gebied. Hieronder zullen alle teamleden zich voorstellen en uiteraard zullen zij ook regelmatig aan de waterkant te vinden zijn. Allemaal hebben ze één gezamenlijke passie: karpervissen!

Image
Maarten Niemeijer

Maarten Niemeijer

Eigenaar

In 2000 ben ik in Twente komen wonen en in 2006 getrouwd met Stefanie. We hebben 3 jongens gekregen die ook al de nodige keren mee zijn gegaan op visavontuur. Daarvoor ben ik samen met Jerker opgegroeid in het waterrijke gebied rondom Utrecht. Al op jonge leeftijd gingen we samen met mijn vader vissen in de poldersloten. Van voorntjes tot snoek waarna al snel de eerste karpers gevangen werden. Ook in onze regio wisten we al snel de nodige karpers te vangen en bleef het karpervissen in ons leven centraal staan. Daarom zijn we enkele jaren geleden gestart met het najagen van onze gezamenlijke droom: het beheren en inrichten van een eigen karperwater genaamd Carptwenty. Ik hoop dat veel vissers mogen genieten van ons viswater midden in Twente. Samen met ons team gaan we er alles aan doen om onze gasten een uniek karperavontuur te laten beleven in Nederland! 

Tot ziens bij Carptwenty!

Image
Jerker Niemeijer

Jerker Niemeijer

Eigenaar

Getrouwd met Suzan en samen hebben wij twee jongens. Ik ben opgegroeid in de omgeving van de Maarssenveense Plassen en later heb ik nog een aantal jaren vlakbij de Vinkeveense Plassen gewoond. Kortom mijn jeugd speelde zich af in een enorm waterrijk gebied. Niet gek dat je daar besmet wordt met het karper virus. Samen met Maarten heb ik heel wat visavonturen in binnen- en buitenland beleefd. Hoe gaaf is het dan om uiteindelijk zelf een water in beheer te krijgen en het helemaal naar eigen inzicht en wensen in te richten voor de karpervisserij. In 2016 zijn we dit avontuur begonnen en wat hebben we een werk verzet en wat is het mooi geworden. Nog veel meer plannen liggen er klaar om van Carptwenty het mooiste karperwater van Nederland te maken.

Image
Richard Krikke

Richard Krikke

Beheerder

Getrouwd met Melanie en samen hebben wij een dochter. Ik werk als machine operator (gieter) bij een bedrijf in Almelo. Vissen doe ik al van jongs af aan, al voordat ik kon lopen. Lange tijd ben ik actief geweest als wedstrijdvisser en in de jaren 80 ben ik begonnen met karpervissen. Vanaf 1986 ben ik niet meer bij het water weg te slaan als karpervisser. 

Carptwenty is voor mij begonnen als een jongensdroom en is nu werkelijkheid geworden. Ik mag er (parttime) werken als beheerder en doe dat met veel passie. 

Graag tot ziens op dit prachtige viswater!

Image
Mark Hanewacker

Mark Hanewacker

Teamlid

Ik ben werkzaam als allround timmerman bij een aannemersbedrijf in de buurt. Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Mijn hobby’s zijn karpervissen en voetbal. Karpervissen betekent voor mij ontspanning en ik vind het prettig om in de natuur te zijn. Carptwenty is voor mij een thuiswater. Ik woon er ongeveer 5 a 10 min vandaan. Ik ben gevraagd om er als testvisser te komen vissen en heb dit met beide handen aangegrepen. Het is een prachtig water met een super bestand aan vis en omgeven met prachtige natuur. 

Hopelijk tot ziens op Carptwenty!!

Image
Robert Kroeze

Robert Kroeze

Teamlid

Geboren en getogen in Almelo en sinds ruim 10jaar woonachtig in Wierden. Samen met mijn vrouw en 2 zoontjes. Ik ben werkzaam als elektricien bij een installatiebedrijf in Wierden. Mijn hobby’s zijn karpervissen en leuke dingen met mijn zoontjes ondernemen. 

Sinds mijn tienerjaren vis ik al en na een paar jaar werd karpervissen mijn passie. Karpervissen is een ontspanning voor mij, lekker rustig over het water kijken en van de natuur genieten. Carptwenty is een mooi water!! Het doet mij een beetje denken aan een water in Frankrijk. Maar dan fijn dicht bij huis op nog geen 10 minuten rijden. Ik heb al een aantal mooie karpers op dit water gevangen. Ik ben daarom ook erg blij dat ik gevraagd ben om testvisser te worden. 

Tot ziens op Carptwenty!