Op de centrale plek is een clubhuis met veranda waar vissers ontvangen worden. Hier is ook voldoende parkeergelegenheid om uw auto’s weg te zetten. Bij het clubhuis zijn de sanitaire voorzieningen. Hier zijn twee toiletten en twee douches met warm water beschikbaar. Tevens is er een verwarmde wasruimte met warm en koud water. Op stek 1, 2, 3, 4 en 10 is stroomvoorziening aanwezig. De andere stekken kunnen gebruik maken van een stroompunt op de centrale plek voor het opladen van accu’s, etc..

Clubhouse with veranda
Clubhuis met veranda
Sanitary facilities
Sanitaire voorzieningen: verwarmde wasruimte, douches en toilietten

Elke visser krijgt op Carptwenty een onthaakmat, weegzak, weegklok en schepnet tot zijn/haar beschikking. Deze materialen kunt u dus thuis laten. Wij vragen hiervoor een borg van € 100,- die eventueel (deels) ingehouden wordt indien er schade ontstaat aan onze materialen.

Complete fishing boats can be rented at Carptwenty
Complete visboten zijn te huur bij Carptwenty

Ook zijn er aanvullende materialen beschikbaar. Denk hierbij aan complete visboten (fishfinder, elektromotor en accu) die ter plekke gehuurd kunnen worden. Tenslotte zijn er ook mogelijkheden om voordelig aas te kopen. Met name de freezer boilies van MTC zijn een aanrader! Buiten het seizoen worden de karpers van Carptwenty veelvuldig met deze boilies gevoerd en ook in de opstartfase zijn deze boilies gevoerd aan de karpers. De MTC boilies op Carptwenty zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Er zijn verschillende smaken op voorraad (sweet en fish), informeert u vooraf naar de mogelijkheden zodat wij rekening kunnen houden met uw wensen.

Carp Pro Feed pellets and MTC’s boilies are particularly recommended.
Ter plaatse worden Carp Pro Feed pellets, boilies van MTC en verse partikels verkocht