Overslaan en naar de inhoud gaan

Disclaimer

Algemeen

Deze website is eigendom van Carptwenty. We zijn bij het samenstellen van de informatie op deze website met grote zorgvuldigheid te werk gegaan. Toch kunnen we niet uitsluiten dat  sommige informatie verouderd of niet geheel juist meer is. We kunnen ook niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. De informatie op de website wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Carptwenty. Carptwenty is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden informatie. De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een arts of behandelaar.

Copyright

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze website liggen bij Carptwenty en haar licentiegevers. Iedere bezoeker mag de informatie op de website voor eigen gebruik gebruiken en printen. Het openbaar maken, verspreiden en elk ander gebruik van de informatie mag alleen met schriftelijke toestemming van Carptwenty.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal. Foto’s op de website zijn eigendom van Carptwenty.

Externe links

Deze website bevat, uitsluitend ter informatie, links naar andere websites. Deze websites zijn zorgvuldig geselecteerd en staan vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Deze websites worden door andere partijen dan Carptwenty aangeboden en daarom kan Carptwenty niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de privacybescherming op deze websites en voor de daarop aangeboden informatie, interventies of diensten.

Mails

Alle door Carptwenty verzonden e-mailberichten zijn vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u niet de beoogde ontvanger bent van een e-mailbericht, verzonden door Carptwenty, verzoeken wij  u vriendelijk om de verzender hiervan direct op de hoogte te brengen en het bericht van alle locaties in uw computer en netwerk te verwijderen. Bij verstrekking aan en/of gebruik door derden van de inhoud van deze e-mailberichten kan er sprake zijn van onrechtmatig handelen. Carptwenty is niet in staat om de inhoud van de informatie die via het internet wordt verstuurd te controleren en aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid.

Het online contactformulier is uitsluitend bedoeld voor het stellen van algemene vragen.

De persoonlijke gegevens die u op deze site invult, worden uitsluitend gebruikt om uw bericht af te handelen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en worden nooit aan personen buiten Carptwenty (voor welk doel dan ook), zonder uw toestemming ter beschikking gesteld.

Zie voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens ons privacy en cookieverklaring.

Social Media

U moet zich ook bewust zijn van het feit dat  Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube en Instagram geen privacybescherming bieden. Social media berichten zijn niet te beveiligen tegen inbreuk door derden. U mag geen rechten ontlenen aan berichten die Carptwenty via social media verstrekt.

Stuurt u een bericht via Twitter,  Facebook en/of Instagram aan Carptwenty, weet dan dat dit bericht kan worden gedeeld tenzij het gaat om een privé bericht of berichten die voorzien zijn van een slot.